Η Έταιρεία

από Μαρ 10, 2022

Εταιρεία κατασκευής φυσικών πισίνων

Η εταιρία ORION POOL SOLUTIONS – E. ΓΚΟΝΤΑΣοραματίστηκε και υιοθέτησε από την αρχή της λειτουργίας της, την φιλοσοφία να εισάγει στην Ελληνικά αγορά όλων των καινοτόμων προϊόντων που βελτιώνουν την απόλαυση του υγρού στοιχείου από τους κολυμβητές, και είναι ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι Φυσικές πισίνες χωρίς χλώριο,  προσφέρονται στην ελληνική αγορά από την ORION POOL SOLUTIONS ως μια απόλυτα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κατασκευή πισίνας που η λειτουργία της βασίζεται στη φύση και μόνο σε αυτή.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στην διεθνή προσπάθεια για μηδενισμό των χημικών προϊόντων στη πισίνα, ξεκινήσαμε και παρουσιάσαμε στην Ελληνική αγορά την πρώτη πισίνα χωρίς χημικά το 2008. Έκτοτε είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να διαδώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την κατηγορία η οποία, πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα, θα βρεθεί στη κορυφή των επιλογών, καθώς ο τομέας κατασκευής πισίνας αναπτύσσει ραγδαία μια τάση εξασφάλισης υγιεινότερων, ασφαλέστερων και οικονομικότερων συνθηκών κολύμβησης, μακριά από την επίδραση χημικών ουσιών και μεθόδων.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Η φιλοσοφία της ORION απαντά ιδανικά στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς για εξειδικευμένες υπηρεσίες, και μπορεί να προσφέρει προϊόντα φυσικότερα, ασφαλέστερα και σε λογικό κόστος.

Η εταιρική δομή και η τριανταπεντάχρονη οργανωτική εμπειρία μας, έχει εξασφαλίσει τις κατάλληλες κοστολογικές λύσεις, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό μας, υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και απόλαυση, σε τιμές που γοητεύουν.

Παράλληλα, δεν σταματήσαμε να φροντίζουμε … την φροντίδα σας! διατηρώντας μία ολοκληρωμένη τεχνική ομάδα, με έμπειρο προσωπικό, για την υποστήριξη της σωστής λειτουργίας της εγκατάστασης σας.

Η Εταιρία μας καλύπτει παράλληλα ένα μεγάλο φάσμα εναλλακτικών επιλογών, με πισίνες για όλες τις οικονομικές, χωροταξικές και αισθητικές απαιτήσεις.

Επιλέξτε να γνωρίσετε το σύνολο των προϊόντων που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά ενεργοποιώντας το σχετικό κουμπί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αναλυτική ενημέρωση που θα σας βοηθήσει να δείτε τα πλεονεκτήματα της πισίνας χωρίς χημικά