Τρόποι Συνεργασίας

από Μαρ 1, 2022

Τρόποι συνεγασίας – Φυσικές πισίνες

Εμείς και οι πελάτες μας

Η εταιρία ΩΡΙΟΝ έχει περισσότερα από 10 χρόνια πείρας στην μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας πισίνας χωρίς χημικά. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στη διαχείριση του τρόπου συνεργασίας που προσφέρει στο κοινό της,  προτείνοντας  τις πιο ταιριαστές λύσεις για την κάθε περίπτωση.
Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει, η ουσιαστική διαφορά μιας πισίνας χωρίς χημικά από μια συμβατική πισίνα, είναι ο εξοπλισμός της με το σύστημα βιολογικών φίλτρων επεξεργασίας του νερού.

Φυσικές πισίνες. Το κύριο λοιπόν αντικείμενο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον συγκεκριμένο τομέα κατασκευών, είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση του απαραιτήτου συστήματος βιολογικών φίλτρων.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι στη κατασκευή μιας πισίνας χωρίς χημικά, σε σχέση με μια συμβατική πισίνα, περιλαμβάνονται παρόμοιοι τομείς. Όπως δομικό τμήμα κατασκευής, η επένδυση των εσωτερικών επιφανειών, η εγκατάσταση των απαραιτήτων υδραυλικών δικτύων και του συστήματος φίλτρανσης.

Ένα έργο πισίνας χωρίς χημικά, υποστηρίζετε με την συνεργασία μας όπως την περιγράφουμε στη συνέχεια, ανάλογα με τον σχετικό τύπο.

Φυσικές πισίνες

Φυσική πισίνα ή Τεχνική Λίμνη Κολύμβησης

Για την επιλογή μιας λίμνης κολύμβησης, η εταιρία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Αυτό εμπεριέχει τόσο τις κατασκευαστικές όσο και τις απαραίτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν

  • Τις σχετικές οδηγίες και την πλήρη υποστήριξη μας στον Αρχιτέκτονα κήπου που θα αναλάβει το σχέδιο της λίμνης, για το τι θα πρέπει να ενσωματώσει στον σχεδιασμό του.
  • Την υπεύθυνη καθοδήγηση για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, και τον σχηματισμό του χώρου τοποθέτησης των βιολογικών φίλτρων.
  • Την περιγραφή κάθε λεπτομέρειας για την σωστή επένδυση της λίμνης.
  • Τέλος σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μόνος του το δομικό τμήμα του έργου, την πλήρη συνεργασία με τον εργολάβο που θα επιλεγεί να αναλάβει τις δομικές εργασίες (ώστε να γνωρίζει τις απαραίτητες ιδιαιτερότητες οι οποίες χαρακτηρίζουν την κατασκευή μιας πισίνας χωρίς χημικά).

Φυσικές πισίνες. Η καθοδήγηση μας εξασφαλίζει ώστε όλες οι μέχρι εδώ διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί με τον ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο. Τώρα είναι όλα έτοιμα ώστε να μπορούμε εμείς πλέον να προχωρήσουμε στο βασικό τμήμα του πακέτου το οποίο περιλαμβάνει

  • Την προμήθεια και τοποθέτηση του απαραίτητου συστήματος βιολογικών φίλτρων και των ειδικών βότσαλων που θα τα καλύπτουν. Επίσης, ανάλογα με την επιθυμία των πελατών μας, μπορούμε να αναλάβουμε και την εσωτερική επένδυση της λίμνης.

Φυσικές πισίνες 

Οικολογική πισίνα 

Καθώς η επιλογή κατασκευής μιας Οικολογικής πισίνας είναι μια πιο απλή υπόθεση, μπορούμε να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, χωρίς απαραίτητα την παρουσία αρχιτέκτονα κήπου, εφόσον η επιλογή του χώρου, του σχήματος και των διαστάσεων της πισίνας είναι επιλεγμένα, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη

Συνεπώς η κύρια φροντίδα μας, περιλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια και την τοποθέτηση του συστήματος των βιολογικών φίλτρων, καθώς και το απαραίτητο σύστημα κυκλοφορίας του νερού.

Σε ότι αφορά την κατασκευή της πισίνας, ο ιδιοκτήτης μπορεί να αναθέσει στα συνεργεία μας την συνολική ευθύνη δόμησης και επένδυσης   ή να χρησιμοποιήσει δικούς του εργολάβους, για τις απαραίτητες εκσκαφές και την κατασκευή του δομικού τμήματος, με τους οποίους ασφαλώς θα συνεργαστούμε απόλυτα για ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα

 

Φυσικές πισίνες 

Μετατροπή συμβατικής πισίνας σε πισίνα χωρίς χημικά

Αυτό το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει ότι και τα πακέτα κατασκευής μιας Λίμνης Κολύμβησης και Οικολογικής πισίνας, ανάλογα με την επιλογή μετατροπής. Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση απαιτούνται ειδικοί συνεργάτες, ενώ στη δεύτερη μπορούμε να αναλάβουμε εμείς το πλήρες πακέτο ή να συνεργαστούμε με εξωτερικούς εργολάβους.

Φυσικές πισίνες

Φροντίδα

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της πισίνας σας, διαθέτουμε μια ειδική ομάδα συντήρησης η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φροντίδας της.

Η συχνότητα φροντίδας εξαρτάται από το μέγεθος της δικής σας συμμετοχής, ωστόσο το σωστό και ασφαλές είναι, η ειδική μονάδα μας να σας επισκέπτεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, για να κάνει ένα έλεγχο και να φροντίζει τη βελτίωση της λειτουργίας των φίλτρων.

 

Είμαστε στην διάθεση σας για τον καθορισμό του καλύτερου τρόπου συνεργασίας μαζί σας,
για ένα τέλειο αποτέλεσμα.