Φωτογραφίες

από Μαρ 1, 2022


Φωτογραφίες πισίνων χωρίς χημικά

Είναι γεγονός ότι η Εταιρία μας εδώ και μια δεκαετία μελετάει, σχεδιάζει και κατασκευάζει ή διαμορφώνει πισίνες χωρίς χημικά. Στη χρονική αυτή περίοδο τα έργα που έγιναν στην Ελλάδα δεν ήταν όσα θα περίμενε κανείς από μια τόσο καινοτόμο !! εφαρμογή. Η διστακτικότητα των ελλήνων να επιλέξουν την κατασκευή μιας πισίνας χωρίς χημικά είναι ακόμα μεγάλη, αλλά και πολλοί κατασκευαστές δεν ήταν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν την σιγουριά της ριζωμένης καταναλωτικής ιδέας στην κλασσική δεξαμενή με τα γνωστά σχήματα και τους τετριμμένους τρόπους κατασκευής.

Εμείς, από την άλλη, βλέποντας πάντα θετικά τις προκλήσεις των νέων ιδεών, και ιδιαίτερα όταν αυτές προβάλλουν την αισθητική, την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος, θεωρούμε καθήκον μας την ενημέρωση και την ετοιμότητα να υπηρετούμε τις νέες συναρπαστικές τάσεις. Δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε και είχαμε πάντα εμπιστοσύνη στην οξυδέρκεια του καταναλωτικού κοινού, για το οποίο παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες, τόσο από δικά μας έργα στον Ελλαδικό χώρο, όσο και από αυτά που έχουν κατασκευαστεί στο εξωτερικό από την Αυστριακή εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζουμε να σας ενθαρρύνουν σε μια ευρύτερη συζήτηση μαζί μας που σας βεβαιώνουμε ότι και από μόνη της θα είναι για εσάς μια συναρπαστική εμπειρία

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΟ